O nama

KUPUJTE IZ PRVE RUKE!

Auto Parts je firma koja se bavi prodajom i distribucijom auto-dijelova vrhunskih svjetskih proizvođača. Osnovana u Tuzli, na adresi 1. tuzlanske brigade do br. 12. Auto Parts ubrzo postaje dio AM Grupe, koja svoje ekspoziture ima širom Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, a od 2021. postaje dio CIAK Group.

 

Na taj način, svoj veliki asortiman auto-dijelova Auto Parts još više proširuje sa ciljem pružanja kompletne ponude rezervnih auto-dijelova. U našoj ponudi se trenutno nalazi više od 90000 artikala poznatih svjetskih proizvođača i 280 brendova, kao i 5100 artikala iz asortimana vlastitih brendova. Iz asortimana izdvajamo oko 2000 artikala profesionalne servisne opreme i alata, potrebnih za opremanje auto servisa, uz obezbjeđenu servisnu podršku i uslugu montaže, od strane našeg certifikovanog osoblja. Izdvajamo različite vrste i tipove dizalica, dijagnostičke uređaje, optiku trapa, te kompletan asortiman za vulkanizerske radionice. Ukoliko tražite superioran kvalitet po povoljnoj cijeni, uz obaveznu garanciju, onda, dobro došli! Naše ljubazno i profesionalno osoblje Vam stoji na usluzi.

AUTO PARTS

Artikala poznatih svjetskih proizvođača
artikala u vlastitim brendovima
brendova
poslovnice širom BiH

Maloprodaja

Posjetite naše maloprodajne poslovnice:

  • Tuzla, ulica 1. Tuzlanske brigade do broja 12
  • Pale, Donja Ljubogošta b.b.
  • Bugojno, Terzići 1
  • Tešanj, Rosulje bb
  • Zenica, Kamberovića čikma bb
  • Ilidža, Kurta Schorka br. 12
  • Živinice, Magistralni put bb
  • Visoko, Muhašinovići bb

Veleprodaja

Sektor veleprodaja, obuhvata asortiman od preko 90000 artikala poznatih svjetskih proizvođača i 280 brendova, kao i 5000 artikala iz asortimana vlastitih brendova. Iz asortimana izdvajamo oko 2000 artikala profesionalne servisne opreme i alata, potrebnih za opremanje auto servisa, uz obezbjeđenu servisnu podršku i uslugu montaže, od strane našeg certifikovanog osoblja. Zastupnici smo i velikog broja proizvođača motornih ulja, remenja, dijelova motora i svega što je Vašem vozilu ili prodavnici potrebno. Spisak svih ponuda sa aktuelnim cjenovnicima se nalazi u našem WEBSHOP-u, koji je dostupan samo za registrovane korisnike.